Verzending

"Binnen 24 uur" is onze levertijd

Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om een ​​uitgekiende voorraad samen te stellen, die ons de unieke mogelijkheid biedt om binnen 24 uur producten te zenden als versnellingsbakken, differentieels, hydraulische stuurinrichtingen, enz. in de meeste delen van Europa. Denkt u erom: de levertijd en kosten zijn afhankelijk van de door u gekozen optie voor de levering.

Over night delivery - Nightstar (tot 70 kg)

Nachtlevering via Nightstar Deutschland kan plaatsvinden wanneer u vóór 15:00uur besteld. Dit geldt zowel voor Nederland als België.  

Wij willen u erop wijzen, dat u hiervoor een Nightstarbox of afsluitbare ruimte nodig heeft. Wanneer u die niet heeft, wordt het pakket door de chauffeur bij het hek of toegangspoort geleverd.

UPS Express (tot 70 kg)

Meestal worden onze producten geleverd door UPS Express International. In de meeste delen van Europa zijn wij in staat om levering op de volgende werkdag aan te bieden. In sommige speciale gevallen kan de levering langer duren. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de levering op uw bestemming, aarzel dan niet contact op te nemen met ons verkoopteam. Zij informeren u graag over levertijd en transportkosten.

TNT Economy / Express (70 kg en meer)

Onze zwaardere producten worden verzonden via TNT. De levertijd binnen Europa voor zwaardere producten is in hoge mate afhankelijk van de plaats van bestemming. Daarom willen wij u vragen om de levertijd en kosten in uw geval bij ons verkoopteam op te vragen.

Buiten de Europese Unie

In het geval dat uw bestemming buiten de Europese Unie ligt, zijn we in staat om u te ondersteunen met het opmaken van alle benodigde documenten die u nodig heeft om bij de douane in te klaren. De levertijd is afhankelijk van meerdere details en daarom willen wij u vragen om de levertijd en kosten in uw geval bij ons verkoopteam op te vragen.

Kennisgeving van levering

Zodra uw bestelling in ons magazijn is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail van uw bestelling. Deze e-mail bevat een track & trace-koppeling waarmee u de actuele status van uw zending kunt controleren.