Over ons

rema.germany – High level engineering.

Het begin

In 2005 legden we de basis voor ons bedrijf met APS Germany GmbH in het Westfaalse Hochmoor. De afkorting APS staat voor Automotive Product Solutions. Deze naam is het programma: want het bedrijf ziet zichzelf sinds de succesvolle lancering als een competente partner op het gebied van bedrijfswagens en personenauto's. Met zijn eersteklas gerenoveerde vervangende onderdelen biedt APS zijn klanten een uitstekend alternatief voor nieuwe onderdelen (onderdelen) of gebruikte onderdelen. 

De aanpak

In de startfase concentreerde het bedrijf zich onder de merknaam ˈNKW-Austauschteileˈ voornamelijk op de Duitse markt voor bedrijfswagens. Deze aanpak was succesvol. Geleidelijk aan breidde het bedrijf zich uit over de Duitse grenzen naar andere Europese markten zoals Frankrijk, de Benelux-landen, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije en de Baltische landen.

Om te blijven voldoen aan het kwalitatief en kwantitatief aantal toegenomen eisen van de klantenkring in heel Europa verhuisde APS in 2009 zijn hoofdkantoor naar Gescher. Dat betekende meer ruimte en nieuwe ruimte voor een tweede grote bedrijfstak: met het merk ˈre [matronic]ˈ breidde het bedrijf zijn assortiment uit en biedt onder deze naam sinds 2009 vervangende onderdelen voor personenauto's aan.

Het nieuwe optreden: re[matronic] wordt rema[car]

Om te voldoen aan de internationale focus op de bedrijfswagensector werd in 2012 het merk ˈNKW-Autauschteileˈ hernoemd naar rema [truck]. En om de uniformiteit van het optreden te onderstrepen werd re [matronic] re-> rema [car]. 

rema [truck] en rema [car]: twee sterke merken met een doel

APS vervolgde consequent zijn weg om zijn klanten vervangende onderdelen voor bedrijfswagens en vanzelfsprekend ook voor personenauto's te bieden die voor wat betreft kwaliteit zo goed als nieuw zijn. Het assortiment is voortdurend uitgebreid. Trouw aan de grondregel ˈvervangende onderdelen zijn zoals nieuwe onderdelenˈ garandeert APS zijn klanten altijd de hoogste kwaliteit voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Nieuwe naam, gebruikelijke kwaliteit

In 2016 volgde een naamsverandering van ons bedrijf in rema.germany. Hiermee plaatsen wij onze diensten meer op de voorgrond - remanufactured parts. Onder deze naam bundelen we bovendien al onze divisies onder één dak - niet alleen vrachtwagens en auto's, maar ook aanhangwagens, bussen en bestelwagens. Alles is echter hetzelfde gebleven - dezelfde contactpersoon, dezelfde service. Onze klanten kunnen daarom zoals altijd op ons rekenen - per direct als rema.germany. Want vervanging is gemakkelijk voor ons, zelfs wat onze naam betreft.