Betaling

Betaal gemakkelijk en goedkoop

Wij streven ernaar uw betalingsmodaliteiten zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn er verschillende betalingsmethoden beschikbaar. De overdracht van uw gegevens vindt natuurlijk voor alle betaalmethoden via een gecodeerde SSL-verbinding plaats, zodat ze zijn beschermd tegen inzage van onbevoegden.

-Vooruitbetaling

Om uw factuur te betalen, maakt u het desbetreffende bedrag direct over op onze rekening onder vermelding van het bestelnummer. Onze rekeninggegevens vindt u op uw bestelbevestiging die u per e-mail van ons ontvangt. De goederen worden onmiddellijk na ontvangst van betaling verzonden.

-Factuur

Als u per factuur wilt betalen, worden de goederen na ontvangst van uw bestelling onmiddellijk gereedgemaakt voor verzending. Het factuurbedrag moet binnen 30 dagen na ontvangst van uw goederen betaald worden.

-Creditcard

Wij accepteren Visa en Mastercard. Het is bij deze betalingsmethode belangrijk dat de naam van de rekeninghouder en zijn adres overeenkomen met de gegevens van de eigenaar van de creditcard. Anders kunnen we de bestelling niet verwerken. De rekening van uw creditcard wordt na voltooiing van de bestelling belast. Na een positieve transactie worden uw goederen onmiddellijk verzonden.